perjantai 28. huhtikuuta 2017

Henkinen tietoisuus on korkeaa tiedettäMuistot kulkevat mukanamme läpi ihmis-elämän ja sen jälkeenkin toisissa ulottuvuuksissa. Muistan lapsuudestani asioita alle vuoden ikäisestä alkaen.
Eräs ihmetykseni aihe oli kuolema! Ajattelin usein ettei se voi olla totta. Tietoinen olento on tietoinen sitä ei tarvitse eikä voi selittää järjen ohjauksessa. Henkinen  säteily/yhteys joka sisältämme laajenee ulospäin on kuin suuri valtameri ja kaikki sen asukkaat värähtelevät mukanamme. Valtameri sisältää myös omakohtaiset kokemuksemme eri kehollistumissamme tällä planeetalla. Sisäinen valtameri aaltoilee eri värähteisiä energiayhteyksiä myös muille planeetoille. Nukkuessamme sukellamme sisäänpäin ja tuomme herätessämme aarteitamme ihmisyyteemme selviytyäksemme tiiviissä ja hitaassa, kivuliaassa,  raskaassa muotojemme ja kehojemme ulottuvuudessa. Olemme moniulotteisia koko ajan jokainen. Syön makkaraa tai simpukkaa tai yrttimössöä kaikki ovat lopulta yhtä sisäisessä meressämme joka on yhteinen. Jokainen yksilö sisältää arvokkaita kokemuksellisia tietoja, jokainen on tuonut jotain sisältään tähän ulottuvuuteemme ja sen kerroksiin. Kiitos kaikille kaikille ihmisolennoille, olemme kaikki yhtä suurta perhettä. Sodat ja vihat ovat kuin myrskyisä merenpinta, kun sukellan pinnan alle siellä on tyyntä ja rauhaisaa. Samoin on meidän sisällämme koko ajan, tyyntä ja rauhallista. On vain uskallettava tehdä sukellus. Hiljentyminen joka päivä sisäiseen keskusteluun ikuisen itsensä kanssa on oiva apukeino selvitä, suosittelen lämpimästi kaikille. On oikeus ja ilo kokea ihmeellinen moniulotteinen maailma se ei ole vain lapsellista mielikuvitusta.No oikeastaan olisi hyvä jos uskaltaisimme ottaa sen lapsellisen "mielikuvituksen" käyttöön. Muistan että Jeesuskin sanoi vain lapsen kaltaiset voivat tulla luokseni, no täyttä elämää siitä seuraa. Häpeily ja nolostelu on hassu perintö joka voidaan pikkuhiljaa pestä geeneistämme pois. Tilalle iloa ja uteliaisuutta ottaa selvää kuka minä olen ja mistä olen tänne syntynyt. Suvaitsevaisuutta ja ihastelua erilaisia olentoja kohtaan olivat ne sitten ihmisiä keijuja luonnonhenkiä tai Enkeleitä yms...Miksi emme niitä täällä kovin usein näe. Siksi koska he värähtelevät ihanalla rakkaustaajuudella ja me emme ole vielä pystyneet sellaista tänne synnyttämään. Mutta ei hättää me voimme sen tehdä. Jokainen kehonsa "omistaja/lainaaja" värähtelee ympärilleen energiataajuuden jos se on rakkautta alat aistia Enkelit ja keijut yms.. Kaverit, heidän on helppo olla lähelläsi. Luo kotiisi johonkin nurkkaan rauhan keidas niin ettei siellä tehdä muuta kuin sukelletaan kauniiseen sisäiseen maailmaan säännöllisesti.Siellä keitaalla on viherkasveja, vettä, kynttilä ja kiviä joista pidät. Himmeä valo. Pyhän kolmiyhteyden kautta pyydä yhteys ikuisen itsesi valoon. Pyydä ikuista itseäsi virtaamaan sinulle puhdistavaa ja kirkastavaa hohtavan valkoista valoa joka virtaa kaikkien sielukerostesi läpi kauas ympärillesi. Seuraavaksi pyydä 
violettia valoa joka puhdistaa tunteesi ja ihmisyytesi raskaista negatiivisista kokemuksistasi, sekin leviää kauas ympärillesi. Seuraavaksi pyydä rakkauden vaaleanpunaista ja liilaa valoenergiaa laskeutumaan ja avaamaan ihmisyytesi virtaamaan rakkautta ikuisesta itsestäsi alkaen kauas ympärillesi.Sitten pyydä kosmista sinihopeista valoenergiaa virtaamaan olemukseesi ja siitä ulos kohottaen ja avartaen tietoisuutesi ja energiasi. Seuraavaksi pyydä Kristallin kultaista ja timanttista valoenergiaa laskeutumaan läpi kaikkien sielukerroksiesi ja leviämään kauas ympärillesi. 

Siinäpä sitä hengen tiedettä kerrakseen tuomaan hyvää oloa sinulle ja minulle. Palataan asiaan taas kun keretään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti